bedrijfsfilm laten maken
Kan niet
bestaat niet

The FilmFactory denkt met je mee

  • Effectieve strategie
  • Conceptontwikkeling
  • Technische begeleiding
  • Aanvullende diensten

Wil je aan de slag met videomarketing? Een goed format bedenken voor je videocontent? Of misschien wil je zelf wel video’s gaan maken? Voor het beste advies en professionele technische ondersteuning neem je contact op met The FilmFactory.

Advies en technische ondersteuning bij het maken van je video’s

Twintig jaar ervaring op het gebied van televisie, bedrijfsfilms en online video. Dat hebben wij te bieden. En daar kun jij gebruik van maken. Laat ons met je meedenken op het gebied van strategie en conceptontwikkeling of huur ons in voor dat ene onderdeel van je productieproces waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken. Een ervaren cameraman bijvoorbeeld, of een topeditor.

Voor een consult rekenen we € 95,- per uur (exclusief btw).

Waar kunnen we je mee helpen?

Het opstellen van een videostrategie

Wat, wie en waarom. Het maken van video’s heeft alleen zin als je weet wat je wilt vertellen, wie je doelgroep is en wat je met je video’s wilt bereiken. We stellen samen met jou een videoplan op waarin al je wensen worden meegenomen. Dit resulteert in een goed doordachte productie, wat weer de onmisbare basis vormt voor effectieve video’s.

Het ontwikkelen van concepten en formats

The FilmFactory ontwikkelt video’s die onderhoudend en to-the-point zijn. Ons geheim? Een goed concept. Het ontwikkelen van een doeltreffend format is een vak op zich. Laat ons met je meedenken. (Oja, we kunnen je ook helpen met het schrijven van de draaiboeken en teksten.)

Technische begeleiding

Wil je zelf video’s gaan produceren maar schiet je kennis op bepaalde vlakken tekort? De video-experts van The FilmFactory delen hun geheime tips met je. Zo kunnen we je op weg helpen met camerawerk, licht, geluid en montage. Een paar goede tips leiden al snel tot een veel beter resultaat!

En nog meer...

Heb je al het videomateriaal geschoten, maar laat je de montage liever over aan een pro? Zoek je een goede, duidelijke stem om de voice-over in te spreken? Wil je dat we een grafisch leaderpakket voor je verzorgen? Het kan allemaal. Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.