bedrijfsvideo maken
Emotie is
conversie

Online videomarketing door The FilmFactory

  • Groot bereik
  • Opvallend
  • Relatief goedkoop
  • Meetbare resultaten

Merkbeleving, een groot bereik en een beheersbaar budget

Dat zijn de drie belangrijkste troeven van online videomarketing. Mede daardoor wordt deze dynamische en effectieve manier van communiceren dé trend voor de komende jaren. Platforms als YouTube en Facebook bieden een enorm bereik, exact af te stemmen op jouw doelgroep. Bovendien zijn de resultaten goed meetbaar. Laat je marketingcampagne over aan de video-experts van The FilmFactory.

Een video zegt meer

Steek de sociale media in je zak met videomarketing

Je wilt gaan adverteren met video. Het maximale uit je YouTubekanaal halen. Meer merkbeleving creëren. Je wilt gebruikmaken van het enorme bereik en de targetmogelijkheden van platforms als Facebook, YouTube, LinkedIn en Instagram.

The FilmFactory helpt je daarbij. We ondersteunen je met het opstellen van een effectieve marketingstrategie. We kunnen zelfs de hele productie van je videomateriaal voor je uitvoeren, van concept tot een effectieve online inzet. Ruim 20 jaar bouwden we aan onze expertise op het gebied van televisie en online video. Maak er gebruik van!

Advies & Strategie

Alleen even praten? Dat kan ook. Tijdens een consult, waarin we onze know-how met je delen. Consults geven we zowel voor organisaties hun videomateriaal door ons laten maken als voor partijen die daar zelf mee aan de slag willen. Voor een consult rekenen we € 95,- per uur (exclusief btw).

Tips voor videomarketing