LAAT MOTION GRAPHICS MAKEN DOOR THE FILMFACTORY

 Basic - 2250,-

Dit is eenvoudigste animatie die we aanbieden. Eenvoudig, maar doeltreffend. De vormgeving ziet er eenvoudig uit. De boodschap is helder en to-the-point. Het pakket is inclusief een professionele voice-over naar keuze en rechtenvrije muziek. Lengte tot 90 seconden.

 Regular - 3750,-

Dit is het meest gekozen pakket. Mooie vormgeving en heldere boodschap! De animatie heeft mooie achtergronden, alles in een stijl die voor jou ontworpen is, of aansluit op een bestaande huisstijl. Natuurlijk inclusief een professionele voice-over naar keuze en rechtenvrije muziek. Lengte tot 90 seconden.

 DeLuxe - 4950,-

Een royale animatie is helemaal af. Gedetailleerde vormgeving en fraaie graphics. Het is inclusief een storyboard, een professionele voice-over naar keuze en rechtenvrije muziek. Een vette geluidstrack maakt deze animatie helemaal af! Lengte tot 90 seconden.

 Custom Made

Natuurlijk zijn er talloze andere animatie-soorten. Van stop-motion tot 3D-animatie.
Ook dit is allemaal mogelijk. Laat je inspireren door onze showreel en neem contact op voor een offerte op maat!

Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw.

ANIMATIE EN MOTION DESIGN

Animatie is een leuke, maar vooral ook effectieve manier om je verhaal te vertellen. Zo is de informatieoverdracht maar liefst 58% groter dan bij tekst. Wil je meer weten over de mogelijkheden van animatie voor jouw bedrijf?

Neem contact op

Voorbeelden van Animaties

Basic

Regular

DELUXE

Custom Made

The FilmFactory
Jagerskade 17B
3552 TL,  Utrecht
The Netherlands

Contactgegevens
 030 273 42 26

 info@filmfactory.nl

KvK: 30267165

BTW NL 8210.77.387

Aan de slag met video? The FilmFactory denkt met je mee.