FILMPRODUCTIE DOOR THE FILMFACTORY

LEUKE PLANNEN MET VIDEO?

 

We helpen je graag!

Mensen kijken liever een filmpje dan dat ze een lap tekst lezen. Dat zal je waarschijnlijk niet verbazen. Maar wist je ook dat de boodschap via video veel beter aankomt? Het komt dus niet uit de lucht vallen dat in 2021 zo’n 82% van het internetverkeer uit video zal bestaan. FilmFactory helpt je om van je films een succes te maken. Graag kijken we samen met je wat de juiste vorm is voor jouw boodschap; film, verhelderende animaties of een combinatie van beide.

Wat doen we voor je?

 

Concept. Creatie. Conversie.

Het is onze missie om ervoor te zorgen dat onze video’s mooi, maar ook effectief zijn. Daarom denken we graag met je mee hoe we voor elk budget het maximale eruit kunnen halen. Wij hebben veel ervaring in het maken van corporate films, commercials en online video content. Voor veel van onze klanten zijn wij dan ook de preferred supplier en adviseur voor video content.
 
Wij zorgen daarbij voor een goed concept, een professionele productie en een effectieve, online verspreiding. Jij hoeft alleen nog maar je Analyticscijfers te zien oplopen.

 

vOORBEELDEN VAN fILMPRODUCTIE

STEEK DE SOCIALE MEDIA IN JE ZAK MET VIDEOMARKETING

Je wilt gaan adverteren met video. Het maximale uit je YouTubekanaal halen. Meer merkbeleving creëren. Je wilt gebruik maken van het enorme bereik en de targetmogelijkheden van platforms als Facebook, YouTube, LinkedIn en Instagram.
 

FilmFactory kan je daarbij helpen. We ondersteunen je met het opstellen van een effectieve marketingstrategie. Ruim 20 jaar bouwden we aan onze expertise op het gebied van televisie en online video. Maak er gebruik van!

The FilmFactory
Jagerskade 17B
3552 TL,  Utrecht
The Netherlands

Contactgegevens
 030 273 42 26

 info@filmfactory.nl

KvK: 30267165

BTW NL 8210.77.387

Aan de slag met video? The FilmFactory denkt met je mee.