top of page
Passie voor bewegend beeld

MAAK KENNIS MET FILMFACTORY

PASSIE VOOR BEWEGEND BEELD

FilmFactory maakt al bijna 20 jaar brand movies, online video content en tv-programma's. Ons doel? Het creëren van toffe content die niet alleen creatief is, maar ook nog eens effectief.

Bij de oprichters, de broers Jacco en Evert den Hartogh, begon de liefde voor film en televisie begon al op jonge leeftijd. Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in tv-land, besloten zij in 2005 om FilmFactory te starten. Inmiddels bestaat het bedrijf uit een geweldig team van professionals, een mix van ervaring en jong talent. We barsten van de passie voor bewegend beeld en zijn erg gedreven om hoogwaardige content te leveren.

Zo ontwikkelen we formats en produceren we, vaak gesponsorde, tv-programma’s. Een van de uitgangspunten hierbij is het cross-mediaal inzetten van de content. Momenteel maken we onder andere de RTL4 programma’s SNOWmagazine en CAMPINGtijd.

Maar we produceren ook video content op maat. Hierbij werken we samen met allerlei klanten, van kleine startups tot grote merken. We bieden diensten aan die variëren van creatieve conceptontwikkeling tot het filmen, editen en distribueren van content. En als we dan toch bezig zijn, dan gaan we natuurlijk voor niets minder dan fantastische resultaten! Dit deden we onder andere al voor Feenstra, Yuverta, Rabobank, Plan Nederland en Bergman Clinics.

Dus, als je op zoek bent naar een origineel videoconcept voor je bedrijf, een mini docu of zelfs een hele serie, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

CONTACT

Wij staan te popelen om samen met jou je creatieve visie tot leven te brengen. Graag pakken we dit samen met je op!

bottom of page