PASSIE VOOR BEWEGEND BEELD

MAAK KENNIS MET THE FILMFACTORY

AANGENAAM!

In 2005 richtten ervaren tv-makers (en broers) Jacco en Evert The FilmFactory op. Nog altijd vormen deze videoprofessionals de spil van The FilmFactory, maar zij worden intussen omringd door een groot team van getalenteerde freelancers en partners. De missie van The FilmFactory: maximale resultaten te behalen op het gebied van videocontent. Hoe? Met advies, het bedenken van strategieën en concepten, het produceren van video’s en het online verspreiden ervan. Net wat er nodig is.

JACCO DEN HARTOGH

Managing director

Jacco zorgt vol passie dat het productieproces van onze projecten soepel verloopt. Na jaren camerawerk voor televisieprogramma’s te hebben gedaan, was hij in 2005 een van de co-founders van The FilmFactory. Hoewel het cameravak hem in het bloed zit, houdt hij zich tegenwoordig voornamelijk bezig met de dagelijkse leiding van The FilmFactory.

EVERT DEN HARTOGH

Creative director

Evert zorgt ervoor dat The FilmFactory kwalitatief hoogwaardige producties oplevert. Na zijn opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag ging hij als regisseur aan de slag. Hij maakte veel reis-, lifestyle en realityprogramma’s voor diverse tv-zenders. Zo werkte hij onder andere aan Yorin Travel, Het Blok, Samenwonen en Snowmagazine. In 2005 richtte hij samen met zijn broer Jacco The FilmFactory op. Tegenwoordig staat Evert minder op de set. Hij heeft het veel te druk met het creëren van creatieve concepten en formats. Ook houdt hij, streng doch rechtvaardig, kwalitatief de vinger aan de pols.

ANNIQUE DE HAAS

Editor / STAGIAIR

Annique is stagiair en zit nu in haar laatste jaar van de opleiding audiovisuele vormgeving & animatie. Ze focust zich vooral op montage omdat dit is wat ze erg leuk vindt. Ook assisteert ze vaak tijdens draaidagen. Zo leert ze alle facetten van het vak kennen en is ze erg gemotiveerd om het maximale uit haar stage te halen.

The FilmFactory
Jagerskade 17B
3552 TL,  Utrecht
The Netherlands

Contactgegevens
 030 273 42 26

 info@filmfactory.nl

KvK: 30267165

BTW NL 8210.77.387

Aan de slag met video? The FilmFactory denkt met je mee.