PASSIE VOOR BEWEGEND BEELD

MAAK KENNIS MET THE FILMFACTORY

AANGENAAM!

In 2005 richtten ervaren tv-makers (en broers) Jacco en Evert The FilmFactory op. Nog altijd vormen deze videoprofessionals de spil van The FilmFactory, maar zij worden intussen omringd door een groot team van getalenteerde freelancers en partners. De missie van The FilmFactory: maximale resultaten te behalen op het gebied van videocontent. Hoe? Met advies, het bedenken van strategieën en concepten, het produceren van video’s en het online verspreiden ervan. Net wat er nodig is.

JACCO DEN HARTOGH

MANAGING DIRECTOR

 

Jacco zorgt vol passie dat het productieproces van onze projecten soepel verloopt. Na jaren camerawerk voor televisieprogramma’s te hebben gedaan, was hij in 2005 een van de co-founders van The FilmFactory. Hoewel het cameravak hem in het bloed zit, houdt hij zich tegenwoordig voornamelijk bezig met de dagelijkse leiding van The FilmFactory.

EVERT DEN HARTOGH

CREATIVE DIRECTOR

 

Evert zorgt ervoor dat The FilmFactory kwalitatief hoogwaardige producties oplevert. Na zijn opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag ging hij als regisseur aan de slag. Hij maakte veel reis-, lifestyle en realityprogramma’s voor diverse tv-zenders. Zo werkte hij onder andere aan Yorin Travel, Het Blok, Samenwonen en Snowmagazine. In 2005 richtte hij samen met zijn broer Jacco The FilmFactory op. Tegenwoordig staat Evert minder op de set. Hij heeft het veel te druk met het creëren van creatieve concepten en formats.

ANNIQUE DE HAAS

EDITOR / FILMMAKER

 

Annique is net klaar met de opleiding audiovisuele vormgeving & animatie. Na een succesvolle stage werkt ze aan veel producties mee. Annique is creatief, enthousiast en werkt erg precies. Ze focust zich vooral op montage omdat dit is wat ze erg leuk vindt. Maar ze pakt ook af en toe zelf de camera of assisteert tijdens draaidagen.

ROBIN DATEMA

FREELANCE DOP

 

Robin is 10 jaar werkzaam als freelance cameraman / DOP. Een flink aantal jaren daarvan werkt The Film Factory al met hem samen. Van Zuid-Afrika tot Dubai en van Zeeland tot Groningen, inmiddels hebben we samen behoorlijk wat plekken op de gevoelige plaat gelegd. De afgelopen jaren ligt zijn focus op music video's, branded content, commercials, documentaire en tv-programma's.

STEFFEN DE BACK

FREELANCE FILMMAKER

 

Op jonge leeftijd ontdekte hij de kracht (en het plezier) van film(editing) en is er sindsdien altijd mee bezig geweest. Het combineren van beeld en geluid om zo een verhaal vertellen spreekt Steffen het meeste aan.
Steffen is in 2016 afgestudeerd aan de HKU met de opleiding Audiovisuele Media. Sindsdien is hij actief als freelance cameraman & editor.
Hij filmt en monteert o.a promotiefilms, commercials en videoclips.

ROY GIDDING

FREELANCE FILMMAKER / ANIMATOR

 

Roy heeft net zijn stage bij The FilmFactory afgerond. Hij is een vierdejaars student Communicatie & Multimedia Design. Voordat hij begon met deze studie, heeft hij MBO Media Design succesvol afgerond en twee jaar gereisd door Azië en Australië. Het is zijn ambitie om verhalen te vertellen met behulp van media. Filmen, monteren, animeren, Roy heeft het allemaal in zijn vingers. Daarnaast is hij een vaste waarde geworden in het creatieve team van Welcome to the World. 

ROBERT VAN DEN BROEK

FREELANCE REGISSEUR

 

Na zijn opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten, heeft Robert zich volledig als regisseur gestort op televisie, bedrijfsfilms, korte clips en commercials. Hij is al bijna 25 jaar werkzaam als regisseur, waarbij hij vaak zelf schrijft en monteert en daardoor een nog mooier en completer eindproduct kan garanderen. Sinds 2010 heeft Robert al veel mooie producties voor The FilmFactory gemaakt, veelal in het buitenland.

MIRTE HARTLIEF

FREELANCE PRODUCER

 

Mirte werkt al meer dan vijftien jaar als producer en producutieleider voor verschillende producenten. Veel ervaring deed zij op bij het produceren van reisprogramma's, waaronder Campinglife, Snowmagazine en Expeditie Robinson. Naast televisieprogramma's heeft ze ook ervaring met de productie van online content. 

Om tot een goed eindproduct te komen, moet volgens haar iedereen plezier in het werk houden.

MERIJN YESTRA

FREELANCE FILMMAKER

 

Merijn gelooft in de kracht van storytelling en vertelt graag verhalen door middel van korte, krachtige en inspirerende videocontent. Verhalen van zichzelf, andere mensen, organisaties en merken. Zijn achtergrond in Marketing & Communicatie helpt hem daarbij. Muziek is zijn grootste inspiratiebron. Wanneer hij muziek hoort, ziet hij de beelden direct voor zich. 

ROBIN DE RIDDER

MOTION DESIGNER

 

Robin is een veelzijdige media-fanatiekeling en is na een stage blijven werken aan animaties en visual effects. Hij gaat is perfectionistisch, creatief, realistisch en bezwijkt niet snel onder tijdsdruk.

Naast het maken van animaties en visual effects kan Robin ook werken aan montages, grafische ontwerpen, photoshops en alles wat verder in een post-productie van toepassing is.

SOPHIE ROSMAN

STAGIAIR

 

Sophie loopt op dit moment stage bij the FilmFactory. Zij is een Communication & Multimedia Design studente van de Hogeschool Utrecht, en zit momenteel in haar 3e jaar. Hiervoor heeft zij ook haar MBO Marketing & Communicatie afgerond.

In haar vrije tijd is Sophie graag te vinden achter de lens van haar spiegelreflex camera, en bewerkt zij ook graag foto’s. Bij the FilmFactory wil zij graag haar skills ontwikkelen op het gebied van video producties en content creatie.  

The FilmFactory
Jagerskade 17B
3552 TL,  Utrecht
The Netherlands

Contactgegevens
 030 273 42 26

 info@filmfactory.nl

KvK: 30267165

BTW NL 8210.77.387

Aan de slag met video? The FilmFactory denkt met je mee.